Joshua David Durrant, C.2.7.2.1.1.1



Generationer:      Standard    |    Lodret    |    Kompakt    |    Felt    |    Kun tekst    |    Anetavle    |    Viftediagram    |    Medie    |    PDF

Generation: 1

  1. 1.  Joshua David Durrant, C.2.7.2.1.1.1

Generation: 2

  1. 2.  David Robert Durrant

    David blev gift med Natalia Marie Durrant-Aberin, C.2.7.2.1.1. [Gruppeskema] [Familietavle]


  2. 3.  Natalia Marie Durrant-Aberin, C.2.7.2.1.1
    Børn:
    1. 1. Joshua David Durrant, C.2.7.2.1.1.1
    2. Jade Hannah Durrant, C.2.7.2.1.1.2


Generation: 3

  1. 4.  Harry Durrant

    Harry blev gift med Elizabeth Durrant. [Gruppeskema] [Familietavle]


  2. 5.  Elizabeth Durrant
    Børn:
    1. 2. David Robert Durrant

  3. 6.  Danilo Ramos Aberin

    Danilo blev gift med Bente Marie Aberin f. Schrøder, C.2.7.2.1 [Gruppeskema] [Familietavle]


  4. 7.  Bente Marie Aberin f. Schrøder, C.2.7.2.1
    Børn:
    1. 3. Natalia Marie Durrant-Aberin, C.2.7.2.1.1
    2. Alexander Krabbe Aberin, C.2.7.2.1.2


Generation: 4

  1. 12.  Albino Aberin

    Albino blev gift med Ruperta Ramos. [Gruppeskema] [Familietavle]


  2. 13.  Ruperta Ramos
    Børn:
    1. 6. Danilo Ramos Aberin

  3. 14.  Hans Franch Schrøder, C.2.7.2Hans Franch Schrøder, C.2.7.2 blev født den 30 jul. 1920 i København, Kristkirken sogn (søn af Direktør Johannes Peter Schrøder, C.2.7 og Ellen Marie Christensen); døde den 12 mar. 1982; blev begravet i Ordrup kirkegÃ¥rd.

    Notater:

    Fars liv bevægede sig fra opvæksten i Klampenborg, studietiden i København til første job på Falster i Orehoved og videre til Odense for at slutte i Jylland i Sønder Felding. Far døde alt for tidligt - den 12. marts 1982 bare 61 år gammel. Han var familiefar med stor F - altid i det hyggelige hjørne, med en frisk bemærkning om alt og alle.

    Hans uddannelse som civilingeniør førte ham hurtigt til et lederjob på Falster, hvor han blev direktør for Orehoved Træ- & Finérindustri. Jobbet gav ham mulighed for at være hjemme til frokost hver dag. Maden stod også klar, når han trådte ind af døren, så der blev tid til en "powernap" i øreklapstolen, inden han skulle på job igen.

    Far havde arvet en mængde jakkesæt fra vores morfar, så han havde et par skabe fyldt. Hver morgen tog han det sæt på, som hang forrest i skabene - om aftenen efter luftning på altanen, blev dagens jakkesæt hængt bagerst i skabet. Sådan blev de mange jakkesæt brugt lige meget.

    Far fortalte vidt og bredt om hvor stolt han var over at have kone, 4 døtre og en hunhund, hvilket også holdt ham i gang i al hans fritid. Han engagerede sig som oftest i pigernes fritidsinteresser som f.eks. spejderbevægelsen, hvor han både var med som post på mange natløb og aktiv i forældregruppen.

    Vores forældre - eller især vores far - ville gerne have haft drenge også, men der blev ved med at komme piger. Til sidst opgav de, for som han sagde: drengene skal jo nok kom til på et senere tidspunkt - og det fik han ret i.
    Han havde planer om, at vores mor og han, når de blev gamle, skulle bo én uge hos hver af deres døtre - men desværre blev han jo ikke særlig gammel, så det blev aldrig prøvet.

    Mange ferier og familiesammenkomster blev holdt i farfar og farmors sommerhus "Ulfshus" i Bisserup. Mange af de bedste traditioner stammer herfra - fællessang når flaget skulle hejses og tages ned om aftenen, kroket spil på græsset efter aftensmaden, sang fra Kongesangbogen som en fast del ved måltiderne og selvfølgelig de faste badeture i familiens eget badehus. Kirsten og Charlotte er begge døbt i Holsteinborg Kirke - og de efterfølgende dåbsfester blev derfor også holdt i Ulfshus med familie og venner. Farfars ældste søster tante Caro C.2.1., som havde Enghuset lige ved siden af, var slægtens ældste repræsentant ved de to barnedåb.

    I en alder af 55 havde far planer om at realisere drømmen om at blive skisportstræner i Frankrig. Han sagde sit job op og startede så småt planlægningen. Inden han nåede ret langt, fik han en opringning fra en gammel konkurrent Kaj Bennedsen fra Jutlandia Døre om at komme til Sdr. Felding og hjælpe med en konkret opgave på fabrikken. Det udviklede sig til, at han kort tid efter blev fastansat og gik på jagt efter en bolig i området.

    I 1977 købte vores forældre "Bittegården", som uden overdrivelse var en faldefærdig rønne eller sagt på en anden måde - et vaskeægte håndværkertilbud. Det var så heldigt, at Charlotte og hendes meget praktiske kæreste, Flemming flyttede med til Jylland. Far og Flemming startede istandsættelsen af stuehus og stald og havde et fantastisk makkerskab frem til det færdige resultat godt 3 år senere. Drømmen om et sted på landet med plads til alle 4 døtre med deres familier var skabt.

    Efterårsferietraditionen blev skabt på "Bittegården" i 1977. Hele familien - børn, svigerbørn og børnebørn har lige siden været samlet 3-4 dage i oktober et sted i landet. Her synger vi fra Højskolesangbogen, spiller Mah-jong, danser Lanciers og flyver med drager og leger med børnene.

    Bisserup og familietraditionerne er ført videre. Vores far ville være tilfreds med den udvikling og glæde det fortsat skaber for os alle.

    Hans blev gift med Birthe Marie Høegh Schrøder f. Gerlund den 31 maj 1947 i Messiaskirken. Birthe (datter af Viggo Alfred Gerlund og Diana Marie Høegh) blev født den 22 jan. 1926 i København, Skt. Johannes sogn; døde den 16 sep. 2002 i Odense; blev begravet i Ordrup Kirkegård. [Gruppeskema] [Familietavle]


  4. 15.  Birthe Marie Høegh Schrøder f. GerlundBirthe Marie Høegh Schrøder f. Gerlund blev født den 22 jan. 1926 i København, Skt. Johannes sogn (datter af Viggo Alfred Gerlund og Diana Marie Høegh); døde den 16 sep. 2002 i Odense; blev begravet i Ordrup KirkegÃ¥rd.
    Børn:
    1. 7. Bente Marie Aberin f. Schrøder, C.2.7.2.1
    2. Anne-Marie Østergaard f. Schrøder, C.2.7.2.2
    3. Kirsten Marie Schrøder, C.2.7.2.3
    4. Charlotte Marie Hundstrup f. Schrøder, C.2.7.2.4